Stryktipset, en urgammal tradition

Att spela på Stryktipset är en urgammal tradition som funnits i Sverige i många år. I början var det bara de rikaste som kunde spela, men idag kan vem som helst göra det. Många ser det som en rolig tradition och gör sitt bästa för att vinna. Det finns dock också dem som ser det mer seriöst och letar efter systemen som ger dem störst chans att vinna. Oavsett hur man ser på det så är det roligt att följa Stryktipset och se hur ens rader ger utdelning. Ofta är det de mest oväntade resultaten som gör Stryktipset intressant. Därför är det alltid kul att se hur ens egna rader har presterat när veckans tips har avgjorts.

Att spela på Stryktipset är en mycket rolig hobby som kan ge både glädje och frustration. Det finns ingen annan typ av spel där man kan följa sina egna tips så noggrant och se hur de presterar. Läs mer här: Stryktipset tips & spelförslag varje lördag

Vad är Stryktipset?

Stryktipset är Sveriges största poolspel och tillhandahålls av det statligt ägda bolaget AB Svenska Spel. Stryktipset går ut på att man ska tippa 13 olika fotbollsmatcher som valts ut av Svenska Spel Stryktipset. På de 13 matcher som finns att spela på ska man tippa 1, X eller 2. Alltså, om matchen slutar med hemmaseger, oavgjort eller bortaseger.

Genom att tippa 1, X eller 2 i varje match skapar man en tipsrad. Varje tipsrad kostar 1 krona och man kan spela på upp till 60,000 rader. Matcherna är oftast svenska och engelska fotbollsmatcher, men det förekommer även matcher från andra ligor eller landslagsmatcher.

Stryktipset har funnits sedan oktober 1934. 

Stryktipset lördag

Stryktipset avgörs oftast på lördagar. På Svenska Spels hemsida kan man klicka på “mina spel”. Där kan man följa alla live resultat för Stryktipset och även rätta sina spel som lagts. Rättning av Stryktipset sker när alla 13 matcher har avgjorts. Därefter kommer vinnare att utses och vinster att betalas ut omedelbart till vinnarna. 

På kupongen är traditionellt sett de matcher som startar tidigast kl.16.00 och senare även kvällsmatcher samma dag. Detta innebär att spelarnas tips måste vara inlämnat strax innan kl 16. på lördagen för att kupongen ska bli giltig och om man vill vara en del av dagens Stryktips. 

Speltips och betting

Speltips.se grundades år 2016 av ett gäng som tyckte att det saknades en renodlad hemsida med betting tips. Sidan har sedan dess dagligen levererat flertalet speltips per dag och blivit en av Sveriges mest populära hemsidor inom betting.

Strax efter att sidan startat så började grundarna titta på hur man kunde bidra till Stryktipset och hjälpa spelarna kring det, Stryktipset tips är något som många växt upp med. Speltips.se analyserar samtliga 13 matcher på kupongen under varje lördag och varit ett mycket populärt inslag på hemsidan.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *