Odds På Att AIK Vinner Allsvenskan

I år det riktigt tajt i toppen av tabellen och det finns en riktig möjlighet att AIK vinner Allsvenskan. Senast laget vann var år 2018 och i år ser det alltså riktigt bra ut när säsongen börjar röra sig mot sitt slut. Blir 2021 året som guldet återvänder till Friends Arena i Stockholm, det återstår att se. 

Hur ser oddsen ut för att AIK ska vinna allsvenskan?

Oddsen kommer att skifta lite fram och tillbaka beroende på hur toppen av tabellen ser ut efter varje match. Men i nuläget så ligger oddsen för att AIK ska vinna Allsvenskan på 4.90 (odds från Casumo Betting).. Det är alltså fortfarande rätt generösa odds och för dig som tror på gnaget så är det en klockren vinstmöjlighet. 

Vad var förväntningen inför säsongen?

Inför säsongen så var det väldigt få experter som förutspådde att AIK skulle vara med i toppen av tabellen. De allra flesta hade fjolårsvinnaren Malmö FF som förutspådd vinnare även detta år. Malmö ser riktigt stabila ut på pappret vilket är anledningen till att de flesta anser att de var mest troliga att vinna Allsvenskan 2021. 

Efter Malmö FF så hade de flesta BK Häcken som andra favorit, detta beror främst på att de har nyförvärv med sig i form av bl.a Alexander Jeremejeff som stärker Häcken ytterligare från förra året då de slutade säsongen på en tredjeplats. Om du kikar på vad de flesta förutspådde att säsongen 2021 skulle sluta i Allsvenskan så har de allra flesta AIK på en femteplats eller lägre. Men tack vare Bahoui och Stefanelli så finner du alltså AIK i toppen av tabellen redo att kriga för en guldtitel återigen. 

AIK är en rejäl utmanare till titeln

Under säsongens gång så har vi sett att AIK är en kraft att räkna med i år. Bahoui har ett antal fullträffar bakom sig vilket har hjälp gnaget att klättra till toppen av tabellen för att vara med i kampen om guldet.  Även Sebastian Larsson är värd att nämna då han ofta kämpar ända in i kaklet för att hjälpa laget fram till nästa mål och nästa vinst. Det är dock värt att nämna att Larssons kontrakt löper ut efter denna säsong så det ska bli riktigt spännande att se om han väljer att förnya eller inte. 

En sak som hjälper till i detta är att se till att klubben har tillräckligt med pengar att betala sina spelare och sköta andra aspekter av klubben. Detta är något som svartgul.se ser till genom att skänka en stor del av sajtens intäkter för att hjälpa klubben. Medlemmarna får vara med och rösta om exakt vad som pengarna ska gå till vilket gör att pengarna alltid hamnar där medlemmarna anser att de gör störst nytta. På så vis kan du stötta AIK enkelt och smidigt. 

Så i takt med att den Allsvenska säsongen 2021 går mot sitt slut så ser det ut som om AIK kommer att vara med och kämpa om guldet in i det sista. Så se till att vara med och spela på detta för att ta del av spänningen och för att stötta gnaget!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *