Spela med bonusar

Idag är vi många som gillar att spela på sport, fotboll framför allt! Ibland kan man dock önska att man hade lite mer att spela för, och därför tänkte vi visa er vart man hittar oddsbonusar att spela för. På så sätt ökar du dina vinstmöjligheter och kan använda mindre av dina egna pengar, inte helt fel. Det är inte bara en gång vi lagt en kombination för att få upp oddsen och vår favorit av alla förlorar, där är ett bra tillfälle att få en andra chans via en liten bonus.

Spela på odds

Att spela på odds blir vanligare och vanligare, i Sverige har vi just lanserat den nya spellagen för 2019 och med det kan man säga att casinos och oddsspel blivit accepterat av staten. Du kan nu lagligt med säkerhet spela hos flera licensierade svenska oddsmakare, så att vi slipper några spelskandaler. Att spela på odds är något som är populärt hela världen över, alla vill vinna pengar! Vissa länder har dock helt förbjudit spel eller onlinespel, som tur är för oss kan vi ännu hålla spänningen vid liv. Traditionellt sett har det vart olagligt i USA till exempel men vi kan se hur det även där håller på att luckras upp med regleringen, förra året 2018 dömde högsta domstolen att det federala förbudet mot spel på sport inte är i enlighet med medborgarnas rättigheter. Efter detta kan vi se fler och fler amerikanska stater jobba mot en legalisering samt reglering av oddsspelandet.

Vi i Sverige behöver dock inte oroa oss över några trubbel med lagen eller dylikt, spel har vart lagligt hos oss i lång tid och Svenska Spel är nu inte längre ensam aktör på den svenska marknaden, i och med regleringen har flera företag fått möjlighet att konkurera med de tidigare monopolinnehavarna. Det ska bli intressant att se utvecklingen de nya lagarna får för oss svenska spelare. Lagen har dock kommit med en begränsning av våra kära bonusar. Som tur är håller vi koll så att ni kan fortsätta ta vara på bonusarna därute innan de försvinner helt!

Bäst Oddsbonusar 2019

Det finns extremt många spelsidor därute så det kan vara svårt att hålla koll, men fasa inte för det. Vi har gjort jobbet åt er, och letat fram vart ni kan finna bäst oddsbonusar för 2019. Sidan uppdateras kontinuerligt med nya attraktiva bonusar för dig och du kan också hitta bäst odds här, två flugor i en smäll som man säger. Om du redan nyttjat bonusen hos en leverantör kan du snabbt och enkelt hitta nästa bonus för dig, du hittar all information du behöver för att ta vara på de bästa oddsbonusarna för detta år. Lycka till och glöm inte bort; den som vet mest vinner mest.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *