En guide till betting på ishockey

Ishockey är en av våra populäraste sporter, och Sverige har även en av världens mest prestigefyllda hockeyligor, SHL. Där spelar många av världens bästa spelare och ligan rankas som den tredje bästa i världen efter de nationella ligorna i USA, NHL och Ryssland, KHL.

Spelet i hockey är fartfyllt och spännande där tempo och resultat kan ändras mycket snabbt, vilket gör hockey till ett utmärkt spel att betta på. Tack vare att det spelas både ligor och mästerskap världen över och nästan året runt finns det möjligheter till betting med stor variation.

I hockeyligorna spelas det många och täta matcher, och speciellt inom NHL och KHL innebär detta ofta långa resor. Det första du ska lära dig att ha koll på är spelschemat. Kolla upp vilka lag som kommer att spela täta matcher med långa resor, vilket alltid påverkar spelformen, samt många och täta matcher påverkar också även lagens intensitet. Troligen kommer de att spela starkare vid speciella sammankomster mellan närliggande rivaler, både geografiskt och i ligans

resultatlista. Här gäller det att hitta de extraordinära förhållandena för att kunna pricka in ett lönsamt resultat som ger vinstpengar.

Studera styrkor och svagheter hos lagens målvakt, då målvakten är planens viktigaste spelare och är ej utbytbar på samma sätt som andra spelare i laget. Detta kan påverka lagets förmåga negativt om de till exempel tvingas spela med sin andra- eller tredjemålvakt. Därför ska du se till att hålla dig uppdaterad på vilken målvakt som spelar, samt startfemman, vilket kan ger dig möjlighet att hitta ett lönsamt odds.

Som i alla oddsspel gäller det att hitta de rätta tillfällena när oddsen är högre än de borde vara och då gäller det att agera snabbt. Inom hockey råder samma principer och här har man även många olika möjligheter att hitta sin nisch.

Du kan specialisera dig på bland annat handikappspel, över/under eller korrekt resultat. Detta gör att den som är påläst och håller sig uppdaterad kommer att kunna hitta den vinnande kombinationen av rätt odds på rätt resultat.

Om du är sugen på att prova betting på ishockey finns det flera olika leverantörer online där du kan satsa på ishockey. En av dem är Unibet som erbjuder dig betting på flera olika turneringar och ligor som VM och SHL, samt även betting på olika typer av sport såsom fotboll och OS.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *