Poddar med de senaste AIK-nyheterna

SOURCE: Pixabay/CC0 License

  • Radio Råsunda erbjuder en podcast med spännande intervjuer inklusive spelare, klubbstyrelsen, fans och allt däremellan. De har funnits sen år 2013 vilket gör att det finns idag över 170 olika podcastavsnitt. Varje avsnitt ligger på runt 50 min. Även en webb-tv finns i utbudet.
  • Klackspark Podcast – visst det är inte en podcast som helt ägnar sig åt AIK utan här handlar det mest om Allsvenskan som helhet. Men vad gör det när AIK ändå toppar Allsvenskan? Det här är en podcast som drivs av kvinnliga supportrar (Malin Hägg, Jeanette Rådström och Anna Pierre) och har idag över 115 olika podcastavsnitt.
  • FD 60 minuter är en fotbollspodcast med över 50 olika podcastavsnitt om allt inom Allsvenskan och Superettan. Ett tips är att lyssna på avsnittet med Martin Åslund om kaoset i AIK. Intressanta intervjuer som går in på djupet för den som gärna vill höra intervjupersonerna få tala till punkt ostört.
  • Allsvenska Podden från Sportbladet tar ett helhetsgrepp på Allsvenskan. Här får vi den senaste tempen under säsongen. Dock har de en paus under sommaren. Med flera avsnitt i månaden finns det alltid något att höra om AIK och hur läget ligger till just nu. För den som ligger efter finns här över 50 avsnitt att lyssna ikapp.
  • 08 Fotboll är en intressant podcast som bygger på en intressant diskussion med en AIK:are, Djurgårdare och en Hammarbyare. Som gjort för vassa diskussioner med andra ord. Ofta dyker det upp en intressant gäst i mixen också. Avsnitt kommer ut varje vecka sen 2011 vilket gör att det finns ett stort arkiv att djupdyka sig igenom.
  • Studio Allsvenskan från Nyheter24 bjuder på det senaste inom Allsvenskan och leds av Marcus Birro. Även chefredaktör och sportreportern sitter med i panelen – AIK är även flitiga gäster. Ett tips är att lyssna på avsnittet “Aik är inte rädda för någon”.
  • AIK Play – den officiella youtube-kanalen som uppdateras regelbundet med flera korta intervjuer. Ett måste att ha koll på!
  • Allsvenskan Utifrån är en podd som drivs av två eldsjälar. Podden har funnits i lite mer än ett år och utkommer med flera avsnitt i månaden. Här är fokus på de senaste nyheterna.
  • Alltid Allsvenskan är en ny podcast som säger sig ha “100 % fokus på allsvenskan” varje vecka. Ett nytt avsnitt om vem som vinner allsvenskan, vem som åker ur, vem som leder skytteligan, vem som är nykomling och så vidare läggs ut varje tisdag sen i mars 2018.

För den som vill vända blicken ut mot fotbollen på internationell nivå finns det nu även ett nytt sorts sätt att titta på fotboll i världsklass med en extra spänning under matcherna, som kallas för Live Football Studio.

Vilka poddar eller youtube-profiler brukar du följa för att få de senaste svartgula nyheterna? Kort sagt kan vi sakna att det inte finns fler podcasts eller Youtube-profiler som helt fokuserar på AIK-fotboll men frågan är väl snarare när vi kommer se fler egentligen?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *