Äntligen match igen nu är vi igång!

Idag var det dags för AIK att ta sig ut till Täby för att möta Frej i årets första träningsmatch vilket betyder att vi äntligen är igång 2018!

Självklart tog vi oss ut till Täby för att se premiärmatchen för året och det skulle bli spännande att se vad nyförvärven gick för.

Helsvarta matchkläder! Vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker jag måste få smälta det lite först. Ovant. Vi får se hur det landat om några dagar.

Men till matchen.
Det var en hel del juniorer med i matchen vilket så klart drar ner tempo och kvalité en del men jag tycker ändå att det fanns en hel del att glädjas åt.

Olsson såg riktigt spelsugen ut och för att vara spel i 5 minusgrader så lovar det gott inför säsongen om det spelet han visade upp idag håller i sig tills det är dags för riktig fotboll i mars.

Adu såg väldigt bolltrygg och säker ut på mitten och det var ungefär som man kommer ihåg honom från tiden i mff. Han har en väldigt lugn och behärskad spelstil och framspelningen till vårt mål var ju en riktigt delikatess vilken blick för spelet han visar upp där!

Oscar såg stabil ut i målet men sattes inte på några större prov förutom en fin benparad han får göra.
Stefanelli fortsätter att göra mål och det är SÅ viktigt att dom fortsätter sitta för honom så han får börja den här säsongen med e självförtroende och en försäsong i benen då gör han 20 baljor i år!

Om vi kollar på talangerna i laget hur dom presterade så tycker jag Anton Sal.. Nä vänta nu han är inte en talang längre och vi måste börja se honom som en senior nu faktiskt. Men jag tycker hur som helst att han gör en bra första match efter återkomsten och ser faktiskt piggare och mognare ut efter hans paus från AIK.

Vinst med 1-0, inga skador, spännande nyförvärv och Nisse är precis lika stabil som han alltid är! Det känns bra inför 2018!

Och så till sist en länk till en partne som har en sajt som jämför casinobonusar som ger en liten slant till oss för att vi skriver det här och där skänks som vanligt en del till AIK och det kommer upp en omröstning på sajten innan säsongen drar igång!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *