Följ Allsvenskan med FlashScore målservice

Svenska fotbollssäsongen börjar inte på riktigt förrän Allsvenskan drar igång. I vanlig ordning är intresset för de Allsvenska lagen skyhögt och dagspress och fotbollsmagasin gör sitt yttersta för att bevaka matcher med reportage, artiklar och magasin. Om du tillhör den stora skara fotbollsintresserade supportrar som värdesätter fullständig bevakning med statistik, information och tabeller så finns FlashScore målservice för Allsvenskan. Förutom att man erbjuder Sveriges bästa resultatservice för svensk fotboll så har man även livereferat och målservice till en mängd andra fotbollsligor och sporter från världens alla hörn.

FlashScore i mobil och surfplatta

FlashScore finns som webbservice via en supersnabb hemsida med liveresultat som erbjuder dig full överblick över aktuella liveevents inom olika sporter. Man har även en branschledande sportapp med livescore direkt i mobilen och surfplattan och appen fungerar perfekt i mobilen eller surfplattan. Naturligtvis fungerar FlashScore-appen lika bra för iOS som Android och den är helt gratis att ladda ner. Som extra grädde på moset kan du även använda appen tillsammans med sin smartwatch!

åå

Följ ditt favoritlag med pling och pushnotis

En av de stora styrkorna med FlashScore är att du kan följa ditt favoritlag i Allsvenskan genom ett enkelt tryck med fingret. Lägg till ditt lag som ”stjärnmärkt” i appen eller på hemsidan och du får detaljerad information med pling och pushnotiser om matchstart, målservice, halvtidsresultat, slutresultat och matchslut.
Om du vill vara säker på att du aldrig mer missar ett mål från ditt favoritlag i Allsvenskan så ska du se till att registrera ett gratis konto hos FlashScore. När du sedan är inloggad sparas alla dina inställningar och dina val synkroniseras helt automatiskt mellan appen och webbsidan.
Känner du dig redo att använda Sveriges bästa sportapp för livescore och målservice? Surfa in till FlashScore.se för mer information och för direktlänk för nedladdning hos AppStore och GooglePlay.

Glöm inte att följa FlashScore.se i sociala media – Facebook, Twitter och Google+!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *