Nya pengar ska skänkas! Och flera banners på GF…

Nu skänker vi 8000kr till ???

Nu är det dags för nästa omröstning och från och med nu så kan ni maila in era förslag till mig på vart ni tycker vi ska skänka pengarna den här gången, så kommer de förslagen som jag får flest mail om upp i omröstningen sen!

Den 17e september flyttade vi över GF till Svartgul.se och i samband med det så placerade vi även ett par banners på forumet för att öka intäkterna på sajten och i och med det kunna skänka ännu mer pengar till AIK eller en av supporterföreningarna.

GF har och framförallt kommer öka intäkterna på sajten men under augusti så hann vi bara ha annonserna uppe ca 10 dagar och då bara 2 annonser.

Dessvärre hade vi ganska höga kostnader i augusti då det kostade en del att flytta över GF samt att byta namn på hela sajten från AIKstart.se till Svartgul.se som vi kom överens om med AIK att vi skulle göra.

Den här gången kommer vi skänka 8000kr till det alternativ som ni som vanligt kommer kunna rösta fram i en omröstning som snart kommer upp på www.facebook.com/svartgul.se .

Så maila in era förslag till fredrik@svartgul.se

Fler banners på GF…

Vi vill få upp intäkterna på sajten ytterligare så vi kan skänka ännu mer pengar och utveckla alla de funktioner och andra saker som vi vill förbättra på sajten för att få en så bra AIK-sajt som möjligt.

Enda sättet för oss att öka intäkterna är att ha fler annonser på sajten eller att vi får fler besökare på vår sajt men det är så klart ett mycket svårare arbete.

Vi kommer att TESTA att placera en banner mitt på forumet efter inlägg 10 och se hur det mottas av er som besökare och vi hoppas det inte stör FÖR mycket eftersom det gör att vi kan skänka mer pengar och fortsätta utveckla sajten.

Vårt säljbolag säger att det är den annonsen som de får absolut bäst betalt för och då känner vi att vi måste testa och se hur det ser ut.

Vårt första mål nu vi jobbar mot det är att kunna skänka minst 10.000kr varje månad vilket kan bli viktiga pengar för både AIK och de supporterföreningar som vinner omröstningarna om pengarna.

Som sagt, hoppas den nya annonsen på GF inte stör för mycket nu, och fortsätt gärna att klicka på annonserna på forumet så våra annonsörer blir nöjda och vill köpa ännu mer annonser hos oss.

Tryck på GILLA här under inlägget så alla gnagare får informationen!

/Svartgul.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *