GF flyttas till Svartgul.se

GF är Sveriges största AIK-forum, och det forum som Claws startade för väldigt många år sedan är idag ren och kär kult för oss Gnagare.

Claws har flera gånger tidigare deklarerat på GF att han inte har den tid att lägga på forumet som han skulle vilja och vi började diskutera för att se om vi tillsammans kunde hitta en lösning på detta.

Vi tycker att AIK ska kunna få möjligheten att tjäna pengar på GF och vi har tillsammans med Claws och AIK som står bakom flytten och ser mycket positivt på det hela, kommit fram till att GF flyttas till Svartgul.se.

Vi vill ändra så lite som möjligt på GF men för att GF ska kunna generera några intäkter till AIK så kräver det att vi placerar ut ett par annonsplatser på forumet högst upp på sidan.

 Vi hoppas att ni har överseende med detta och eftersom annonserna bara syns högst upp på forumet så hoppas vi dem inte stör allt för mycket.

Har ni tips på funktioner eller annat ni skulle vilja lägga till på GF så får ni gärna maila in dem tipsen till oss, men innan vi ändrar eller lägger till funktionalitet på GF så kommer vi alltid att ha omröstningar om det ska göras eller inte, så ni som användare hela tiden får bestämma hur GF ska utvecklas.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *